4 Aralık 2011 Pazar

Yalnızlık

 Hani böyle sevgilinizin bir şeylerini yakalayınca eliniz ayağınız titrer ya başınızdan aşağı kaynar sular boşalır. Kan şekeriniz düşer, tansiyonunuz fırlar, sürekli su içer, tuvaletten çıkamazsınız.
 Daha bir bir buçuk ay oldu çıkmaya başlayalı düne kadar hayatımda yoktu. Bugünse tek derdim o. Tanımazsın etmezsin,, aynı şehirde yaşasan da görmezsin bile. Ama o utanmadan gelir her şeyin oluverir. Yok sen benken BİZ olursunuz. Çok kısa zamanda çok fazla değer verirsin. Onunla yatar, onunla kalkarsın. 31i yeni keşfetmiş ergenler gibi aç aç sevişirsin hatta. Ha bir de pişman olursun ama hiç çaktırmazsın. Saçma sapan komik tartışırsın önce öyle şaka olsun gülelim eğlenelim diye. Sonra zaman geçer kadınsın ya hani şeytan dürter seni kurcala gonca, bu çocukta bir gariplik var gonca diye. O lanet telefonunda senin attıklarından başka hiç mesaj olmaz ne hikmetse artık. Biraz daha zaman geçer facebook korkusu sarar böyle yok benden başka kimle konuşuyor napıyo dertleri. Onları da bir şekil geçirirsin eline geçirirsin derken, salak facebook şifresinin tc kimlik numarası olduğunu ağzından kaçırır, sen de cüzdan kurcalayıp kimliğini bulup hoop face e böyle kızlarla yılışık yılışık konuşmalar hatta kızın birine kabul et beni diye yalvarmalar. Yeşilçam filminden fırlamış gibi açıklar bir de sana, sen de uzatmazsın. İnanmazsın ama inanmış gibi yaparsın. Kaybetme korkusudur belki o hoş benim bu zamana kadar çok kaybetme korkularım olmadı ama. Demek ki oluyormuş. Gitmek istersin o an oradan ama gidemezsin. Çok küsmüşsündür ama o bilmez. Ağlarsın sırf sinirlendiğin için yok aldatılıyorum bilmem ne tarzı karı triplerinden değildir o ağlama, sırf sinir atmak için ağlarsın. O gider dota oynar içeride arkadaşlarıyla batak atar. Geleceğim der gelmez. Yine sinirden ağlarsın. Gelir yatar yanına çünkü başka yatacak yeri yoktur. Olsa gelmeye de bilirdi orayı çok bilemiyorum. Üzgün olduğundan daha çok sinirlisindir ki ben genelde hep sinirli olan tarafta olurum üzgün olan değil. Yanına yatar işte sen arkanı döner ağlarsın. O an o senin yanında da yatsa iki adım uzağında da olsa ya da popolarınız birbirinize değse hatta içinde bile olsa işte sen yalnızsındır. O yalnızlık kendinle baş başa kalma yalnızlığı değilde, yanında olduğu halde seni yalnız bırakmış birisi için olan yalnızlıktır.
Kalabalıktır ev böyle kahkaha sesleri falan mutludur insanlar bir yerlerde çok yakının olan bir yerlerde ama sen sinirli biraz üzgün ve çok yalnızsındır.

1 yorum:

  1. Kalabalıktır ev böyle kahkaha sesleri falan mutludur insanlar bir yerlerde çok yakının olan bir yerlerde ama......
    sen özgürlüğe açılan kapının eşiğin de sindir.

    YanıtlaSil